Hans Liberg: Tralalala voor iedereen!

(2016-heden)
Een volledig nieuwe show van Hans Liberg, de internationaal gelouwerde muziekkomiek. Tralalala wordt over de hele wereld gezongen en muziek is een internationale taal, het is een cliché maar het is de waarheid. Muziek verbindt en helemaal als Humor het transportmiddel is. Muziek verbroedert en dat is in deze tijd heel erg nodig. Het wordt dus een supra-internationale show, vol humor en met muziek overal vandaan, op tientallen instrumenten, die Hans Liberg zoveel mogelijk zelf zal bespelen. En ondertussen leer je d’r óók nog wat van. Dé ideale muziekles.
Met Libergs typische muzikale humor, dingen combineren, die op het eerste gehoor niks met elkaar te maken hebben zal hij zijn publiek weer een kostelijke avond bezorgen.

Bezetting:
Hans Liberg
Ralph Adriaansen

De Pandoering


Balkan brassband uit Antwerpen. Hierbij de persinfo:
Wat krijg je wanneer je 7 muzikanten met verschillende muzikale achtergrond bij elkaar zet? Een ‘Pandoering’ rond je oren! Dit collectief met leden en ex-leden van Flat Earth Society, Yfa y Xango, Va Fan Fahre, The Rhythm Junks, Merdan taplak Orkestar, De Fikskes, BLAFFF, Manngold de Cobre e.a. brengt een balkanjazz getint opzwepend brassgeluid voort, waardoor je je ongetwijfeld, fanfaristisch-gewijs laat meeslepen!

Bezetting:
Altsax – Lieven Roman
Trompet – Bart Maris
Trombone – Gregory Van Seghbroeck
Baritonsax – Peter Verdonck
Bastuba – Jef Verheyden
Percussie – Ralph Adriaansen
Percussie – Jan Valkenborgh

Website: depandoering.be

YouTube Channel: VIBRALPH

(2015 – heden)
Vibralph the Youtubechannel for all your walkthroughs and reviews of music books plus demonstrations of percussion instruments!

www.youtube.com/channel

Vibralph wordt gevuld met walkthroughs en reviews van muziekboeken plus demonstraties van slagwerkinstrumenten. De focus ligt op (snare-)drum en mallet boeken waarbij, tijdens de walkthroughs, alle oefeningen bespeeld worden.
Graag wil ik benadrukken dat het geen lesgeefkanaal is. Er wordt dus niet lesgegeven in hoe je de stukken moet spelen, maar juist referentie materiaal aangeboden van hoe de stukken kunnen klinken.
Tijdens de reviews bespreek ik hoe en wat behandeld word in de boeken, zodat de kijker een beter beeld heeft of het boek aanbied wat hij zoekt.

De uploads vinden elke week van maandag t/m vrijdag plaats zodat regelmatig een nieuwe muziekboek behandeld word. Zou zeggen, neem een kijkje en laat een berichtje achter! Plus wil je graag op de hoogte blijven dan stel ik voor: subscribe/abonneer op youtubekanaal Vibralph!

(2015 – heden)
De vibrafoon staat centraal in het soloprogramma “Solo Vibralph” van Ralph Adriaansen. Met aanvulling van percussie wordt een compleet concert gebracht die je over de hele wereld laat reizen.

Op het repertoire staan bewerkingen van jazzstandards, eigen composities en zelfs klassieke muziek wordt zachtjes aangestipt. Kom tot rust bij de uitstappen van rustige New Age muziek naar op filmmuziek geïnspireerde composities, de virtuoze tango Libertango en bossanova jazzstandaard Black Orpheus.

Ralph Adriaansen startte op jonge leeftijd met het bespelen van de drums. Ging studeren aan het conservatorium te Tilburg waar hij de vibrafoon toevoegde aan zijn studie. Werd aangenomen bij het Nationaal Jeugd Jazz Orkest van 2008-2009 en mocht optreden op podia van onder meer het Breda Jazz Festival, Bimhuis, Jazzmasters Maastricht en het North Sea Jazz Festival. 2 weken voor zijn afstuderen werd Ralph aangenomen als vaste drummer bij de shows van Hans Liberg. Waar hij vanaf 2010 met groot plezier speelt in de grote theaters van Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk.

Met de vibrafoon als grote liefde kon een eigen programma niet wegblijven. Dus hierbij: Solo Vibralph!